Medische Fitness


De Professionele Aanpak van Medische Fitness bij FysioF!T Betuwe

 

 

Medische Fitness bij Fysiofit Betuwe

Bij Fysiofit Betuwe bieden we gespecialiseerde medische fitnessprogramma's die zijn ontworpen om mensen te helpen bij het herstellen van blessures, het omgaan met chronische aandoeningen en het verbeteren van hun algehele gezondheid onder deskundige begeleiding van onze ervaren professionals.

Wat is Medische Fitness?

Medische fitness combineert de principes van fysiotherapie met die van fitness om een veilige en effectieve manier te bieden om te werken aan uw gezondheidsdoelen, onder toezicht van gecertificeerde fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs. Of u nu herstelt van een blessure, een medische aandoening heeft of gewoon uw algehele gezondheid wilt verbeteren, medische fitness kan u helpen uw doelen te bereiken op een manier die rekening houdt met uw individuele behoeften en beperkingen.

Onze Aanpak

Bij Fysiofit Betuwe geloven we in een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Onze medische fitnessprogramma's beginnen met een grondige evaluatie van uw medische geschiedenis, fysieke conditie en doelen, zodat we een programma op maat kunnen ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op uw behoeften.

Onze deskundige fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs zullen u begeleiden bij het uitvoeren van oefeningen die zijn ontworpen om uw kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en balans te verbeteren, terwijl ze rekening houden met eventuele beperkingen of gezondheidsproblemen die u heeft. We bieden ook educatieve ondersteuning en lifestyle-advies om u te helpen uw gezondheidsdoelen op lange termijn te bereiken.

Voordelen van Medische Fitness

  • Verbetering van kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen
  • Vermindering van pijn en ongemak
  • Verbetering van de algehele gezondheid en welzijn
  • Verhoogd zelfvertrouwen en welzijn

Aanmelden voor Medische Fitness

Wilt u profiteren van de voordelen van medische fitness bij Fysiofit Betuwe? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken en u te ondersteunen op uw reis naar een gezonder, gelukkiger leven.

 

Tijden

De groepen bestaan uit max. 10 personen.

Maandag: 11.00-12.00 uur, 18.30-19.30 uur

Dinsdag: 16:30-17.30 uur, 17:30-18.30 uur, 18:30-19.30 uur 

Donderdag:  9:00-10:00 uur

Vrijdag: 9:00-10:00 uur 

Tarieven

Vanaf 44,95 euro per maand bij een Jaarlidmaatschap.

 

Samen naar een Gezondere en Betere Versie van Jezelf!

Bij aanmelden Medische Fitness ga je akkoord met de algemene voorwaarden.