Small Group Training


Ontdek de kracht van Small Group Training!

Bij F!T Betuwe geloven we in de voordelen van Small Group Training. Het is de perfecte balans tussen persoonlijke aandacht en de energie van een groep. Doe mee met onze Small Group Trainingssessies en bereik je fitnessdoelen in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Waarom Small Group Training?

  • Persoonlijke aandacht: Je krijgt nog steeds persoonlijke begeleiding van onze ervaren trainers, maar in een kleine groep (max. 8 deelnemers). Dit betekent dat je individuele behoeften en doelen worden aangepakt.

  • Motivatie: Trainen met anderen kan je motiveren om harder te werken en jezelf uit te dagen. De positieve groepsdynamiek zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft.

  • Variatie: Onze Small Group Trainingssessies bieden verschillende oefeningen en activiteiten om de training leuk en interessant te houden. Hierdoor worden er ook iedere keer verschillende spiergroepen getraind. 

  • Betaalbaarheid: Het delen van de kosten met een groep maakt persoonlijke training betaalbaarder dan ooit.

Wat we bieden

  • Kleine groepen: Onze groepen zijn bewust klein gehouden om de kwaliteit van de training en de interactie met de trainer te waarborgen (max. 8 deelnemers).

  • Gepersonaliseerde workouts: Elke sessie wordt aangepast aan de individuele behoeften van de deelnemers.

  • Resultaatgericht: Onze trainers zijn gemotiveerd aan het helpen van jou en je medetrainingsgenoten om meetbare resultaten te bereiken.

  • Extra: Gratis onbeperkt sporten onderbegeleiding van een (medische) personal trainer/ fysiotherapeut. Wanneer jij je inschrijf om vrij ter komen sporten is er altijd iemand aanwezig is jou ontvangt en welkom heet. Ook is het hierdoor mogelijk om tips of tricks te ontvangen over het sporten. Daarbij maken wij voor jullie een persoonlijke trainingsschema zodat jij jouw doelen kan behalen.
  • Intake vooraf: Waarom doen wij een intake vooraf? omdat wij graag met jou kijken naar jouw doelen en ervaringen. Tijdens de intake doen wij ook een medische controle zoals Bloedruk, saturatie en hartslagmeting. Wat wij ook doen ik een lichaamsmeting zoals vetpercentage, spiermassa, gewicht en centimeters. Dit doen wij zodat er een 0meting is, hierdoor kunnen wij goed jouw groei bij houden. Meten is weten

Bereik je Fitnessdoelen in een Groep!

Word lid van onze Small Group Trainingssessies en ontdek hoe je samen met anderen kunt trainen om je fitnessdoelen te bereiken. Het maakt niet uit of je beginner bent of een ervaren sporter, onze sessies zijn geschikt voor alle niveaus.

 

De groepen bestaan uit max 10 personen.

Dinsdag: 20.00-21.00 uur 

Donderdag:  19.30-20.30 uur

 

Samen werken we aan een gezondere en fittere versie van jou!