Small Group Training


Ontdek de kracht van Small Group Training bij FysioF!T Betuwe!

Bij FysioF!T Betuwe zetten wij ons in voor de unieke voordelen van Small Group Training. Deze trainingsvorm vormt de ideale synergie tussen individuele begeleiding en de dynamische energie van een groep. Neem deel aan onze Small Group Trainingssessies en streef uw fitnessdoelen na in een stimulerende en ondersteunende omgeving.

Waarom Small Group Training?

  • Persoonlijke Begeleiding: Met een limiet van maximaal 10 deelnemers per sessie, garanderen we dat uw persoonlijke behoeften en doelen de aandacht krijgen die ze verdienen, dankzij de begeleiding van onze deskundige trainers.

  • Verhoogde Motivatie: De kracht van groepstraining is onmiskenbaar. Het stimuleert u om uw grenzen te verleggen en biedt een inspirerende, collectieve energie die u naar grotere prestaties stuwt.

  • Diverse Workouts: Onze trainingssessies zijn ontworpen om afwisseling te bieden, wat niet alleen de sessies boeiend en fris houdt, maar ook een uitgebalanceerde aanpak garandeert voor het trainen van verschillende spiergroepen.

  • Kostenefficiënt: Deel de kosten van training met andere leden in een groepsomgeving, waardoor kwalitatieve fitnessbegeleiding toegankelijker en betaalbaarder wordt.

Wat we bieden?

  • Resultaatgerichte Aanpak: Onze toegewijde trainers zetten zich volledig in om u en uw mede-deelnemers te begeleiden naar tastbare en meetbare resultaten.

  • Uitgebreide Intake: Elke deelnemer begint met een grondige intake, inclusief een medische controle met bloeddruk, saturatie, en hartslagmetingen, evenals een volledige lichaamsmeting (vetpercentage, spiermassa, gewicht, en lichaamsomtrek). Deze nulmeting stelt ons in staat om uw voortgang nauwkeurig te volgen en te documenteren.

Bereik Uw Fitnessdoelen in een Groep!

Word deel van onze Small Group Trainingssessies en ervaar hoe samen trainen met gelijkgestemden uw fitnessreis kan verrijken. Ongeacht uw ervaringsniveau – van beginner tot gevorderde – onze sessies zijn ontworpen om iedereen te accommoderen en uit te dagen.

Tijden

De groepen bestaan uit max 10 personen.

Dinsdag:  20.00-21.00 uur 

Donderdag:  19.30-20.30 uur

Tarieven

Vanaf 44,95 euro per maand bij een Jaarlidmaatschap.

 

Samen naar een Gezondere en Betere Versie van Jezelf!

Bij aanmelden Small Group Training ga je akkoord met de algemene voorwaarden.