HCG, een gezellige vereniging

 

Sporten en dus ook hockey is nog leuker als de vereniging waar je deel van uitmaakt bij je past. De belangrijkste pijlers bij HCG zijn Samen, Actief, Ontmoeten en juist dit maakt HCG een interessante vereniging om lid van te worden.

 

HCG werd opgericht in 1980 en telt op dit moment, ca. 300 leden. Daarmee neemt HCG een duidelijke plaats in binnen de gemeente West Betuwe. Wekelijks strijden onze jeugd- en senioren-elftallen in competitieverband op het hockeyveld.

 

HCG beschikt op dit moment over twee watervelden.. Het clubhuis is in 2019 verbouwd en een ontmoetingsplaats voor leden en hun ouders/begeleiders.

 

Het sportcomplex is uitstekend bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

 

Samen, actief, ontmoeten

 

HCG is een gezellige vereniging met een ongedwongen sfeer waarbij nieuwe leden zich snel thuis voelen. Ook het feit dat alle leeftijdscategorieën binnen de vereniging goed zijn vertegenwoordigd draagt er aan bij dat HCG een plek is waar leden elkaar samen actief ontmoeten.

 

Bovendien worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn de familie hockey dag, het trainingsweekend voor de A-, B- en C- jeugd, clinics, het schoolhockeytoernooi en feest-avonden.

 

Lijkt het je leuk om lid te worden? Lees hier alle informatie.