HockeyClub Geldermalsen (HC Geldermalsen)

 

Hockey is een sport voor iedereen, waarbij het uiteraard belangrijk is dat je je thuis voelt bij de vereniging waar je lid bent. Niet voor niets is hockey na voetbal de meest beoefende veldsport in Nederland en beoefenen in Nederland meer dan 240.000 mensen de hockeysport bij ruim 300 verenigingen. Het is een teamsport wat betekent dat je in samenwerking met je teamgenoten probeert een goede prestatie te leveren. Iets waar je in het dagelijkse leven ook vaak je voordeel mee kunt doen. Wat veel hockeyers bovendien als positief ervaren is het feit dat in tegenstelling tot een aantal andere teamsporten, hockey door zowel meisjes/dames als door jongens/heren wordt beoefend. Dit levert een bijzondere sfeer op binnen de vereniging. HC Geldermalsen werd opgericht in 1980 en telt op dit moment, ca. 300 leden. Daarmee neemt HCG een duidelijke plaats in binnen de gemeente West Betuwe. Wekelijks strijden onze jeugd- en senioren-elftallen in competitieverband op het hockeyveld. HCG is een gezellige vereniging met een ongedwongen sfeer waarbij nieuwe leden zich snel thuis voelen. Ook het feit dat alle leeftijdscategorieën binnen de vereniging goed zijn vertegenwoordigd draagt er aan bij dat HCG een plek is waar leden elkaar samen actief ontmoeten.

 

Samenwerking met FysioF!T Betuwe

Bij FysioFit Betuwe brengen we onze expertise in fysieke prestatie en fysiotherapie naar het hockeyveld. Ons doel is om iedere speler in staat te stellen zijn of haar volledige potentieel te bereiken, met een focus op fitheid, gezondheid en prestatie.

Wat Wij Bieden:

  • Bootcamps op Maat: Speciaal ontworpen bootcamps voor de hockeyteams van Hockeyclub Geldermalsen, gericht op het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen en algemene fitness. Deze intensieve trainingen zijn een geweldige manier om de teamgeest te versterken en de fysieke prestaties te verbeteren.
  • Deskundige Begeleiding bij Blessures en Bewegen: Ons team van ervaren (fysio)therapeuten staat klaar om te assisteren bij vragen over bewegen, blessurepreventie en -behandeling. Wij zijn er om zowel acute als chronische blessures aan te pakken en te adviseren over de beste manieren om fit en gezond te blijven.
  • Ondersteuning op en naast het Veld: Of het nu gaat om een warming-up routine voor de wedstrijd, stretchoefeningen of hersteladvies na de training om het team te ondersteunen.

Door deze samenwerking met FysioFit Betuwe, streven we ernaar de spelers van Hockeyclub Geldermalsen niet alleen fitter en sterker te maken, maar ook hun liefde voor de sport te verdiepen door hen gezond en blessurevrij te houden.

 

HC Geldermalsen en FysioF!T Betuwe: "Samen, Actief, Ontmoeten"

 

Lijkt het je leuk om lid te worden van HC Geldermalsen? Lees hier alle informatie.