Personal Training


Persoonlijke aandacht voor jouw succes

Bij F!T Betuwe begrijpen we dat iedereen unieke fitnessdoelen en behoeften heeft. Daarom bieden we Personal Training aan om je te helpen die doelen te bereiken en je fysieke conditie naar een hoger niveau te tillen.

Waarom Personal Training?

  • Op maat gemaakte programma's: Onze ervaren personal trainers ontwikkelen een op maat gemaakt trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw individuele doelen, vaardigheden en fysieke conditie.

  • Motivatie en begeleiding: Onze trainers zijn er om je te motiveren, je technieken te verbeteren en je te helpen gemotiveerd te blijven, zelfs op de moeilijke dagen.

  • Maximale resultaten: Met personal training maximaliseer je je fitnessresultaten in de kortst mogelijke tijd, of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of je algehele fitheid wilt verbeteren.

  • Intake vooraf: Waarom doen wij een intake vooraf? omdat wij graag met jou kijken naar jouw doelen en ervaringen. Tijdens de intake doen wij ook een medische controle zoals Bloedruk, saturatie en hartslagmeting. Wat wij ook doen ik een lichaamsmeting zoals vetpercentage, spiermassa, gewicht en centimeters. Dit doen wij zodat er een 0meting is, hierdoor kunnen wij goed jouw groei bij houden. Meten is weten.

Investeer in jezelf en bereik je fitnessdoelen!

Wacht niet langer om aan je gezondheid te werken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe personal training je kan helpen je doelen te bereiken en je leven te verbeteren.

 

Laten we samen aan de slag gaan voor een gezondere, fittere versie van jou!