Charlotte Klop-Gardeniers

Na mijn middelbare schoolopleiding ben ik in 1998 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam Bewegingswetenschappen gaan studeren. In 2003 ben ik afgestudeerd. Om met patiënten te mogen en kunnen werken ben ik tegelijkertijd in 2002 aan de hogeschool te Utrecht fysiotherapie gaan studeren en ben daar in 2005 afgestudeerd. Ik ben sinds 2005 werkzaam als algemeen fysiotherapeut, eerst 2 jaar in een particuliere praktijk te Amersfoort, daarna 3 jaar in het verpleeghuis Het Zonnehuis te Amstelveen en van 2008 – 2017 ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper in het academisch ziekenhuis UMC te Utrecht. In het UMC Utrecht werkte ik op de revalidatiebehandeling en op de heelkundige specialismen, o.a. Algemene Heelkunde, Orthopedie, Traumatologie en Vaatchirurgie. Verder ben ik als gespecialiseerd Hartrevalidatiefysiotherapeut nauw betrokken geweest bij de behandelingen van patiënten met cardiologische en cardiothoracale chirurgische behandelingen en bij het begeleiden van zgn Hartgroepen.

In het najaar van 2014 ben ik met mijn gezin van Utrecht verhuisd naar Geldermalsen waar wij met veel plezier wonen. Eind 2015 vond ik het tijd worden om ook voor mijzelf een eigen fysiotherapie praktijk op te starten, toen genaamd Klop Fysiotherapie (sinds 1 okt 2023 Fysio West Betuwe).

De samenwerking tussen Klop Fysiotherapie/Fysio West Betuwe en Kos Kinderfysiotherapie en het opstarten van Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe is in 2021 ontstaan, welke vanaf september 2021 gevestigd is op De Panoven 25 te Geldermalsen!

BIG nummer: 19064223604

LEES VERDER

 

 

 

Hilde Kos

Na mijn middelbare school heb ik Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de VU in Amsterdam welke ik in 2003 heb afgerond. Hoewel ik Bewegingswetenschappen een leuke en interessante studie vond, miste ik het om meer praktisch bezig te zijn. Ik ben daarom de studie Fysiotherapie gaan doen en heb deze in 2005 afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in de omgeving Amsterdam. Omdat het me altijd leuk leek om met kinderen te werken om ze te kunnen helpen ben ik de Master Kinderfysiotherapie gaan doen. Sinds 2013 werk ik als kinderfysiotherapeut. Tijdens de opleiding Bewegingswetenschappen heb ik Charlotte leren kennen en hebben we samen de opleiding fysiotherapie gedaan. Vanaf september 2021 hebben we een maatschap opgericht, Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe gevestigd op De Panoven 25. We werken daar naast elkaar in de praktijk, wat we met heel veel plezier doen!

BIG nummer: 59064222204